Vitalis 2016, med gjesteinnlegg fra OUS om talegjenkjenning

Max Manus deltok på helsekonferansen Vitalis 5.-7. april for sjette året på rad. Vitalis arrangeres i Gøteborg, og er en av Nordens viktigste eHelse-konferanser og tiltrekker seg deltakere, utstillere og besøkende fra hele Skandinavia, samt en rekke internasjonale IT-leverandører og anerkjente foredragsholdere.

Vi hadde svært godt besøk på vår utstillingsstand der vi viste våre siste produkter for talegjenkjenning og digital diktering integrert i flere journalsystemer. Vi opplever en stor interesse i Sverige for talegjenkjenning, og vår dynamiske integrasjon i brukerflaten til Cerner Melior ble hyppig vist til stor begeistring hos publikum og interessante spørsmål om hvordan man best innfører talegjenkjenning i en sykehusorganisasjon.

Ekstra hyggelig var det at Oslo Universitetssykehus ved Magnus Weiby holdt et offisielt innlegg på Vitalis om deres positive erfaringer med bruk av talegjenkjenning de siste 8 årene. Foredraget ble mottatt med stor interesse fra svenske kunder og det er fint å se at våre kunder utveksler erfaringer på tvers av landegrensene.

Vi takker arrangementskomiteen, alle deltakere og partnere for et godt gjennomført arrangement, så sees vi igjen neste år!