Om Max Manus

Ledende teknologibedrift med stolt historie tilbake til 1946

Max Manus Gruppen er Skandinavias ledende leverandør av talegjenkjennings løsninger. Vi leverer løsninger for talegjenkjenning og digital diktering i Norge, Sverige og Danmark. Vi er omlag 60 ansatte totalt, fordelt på kontorer i Oslo, Århus, København og Gøteborg, og leverer talegjenkjenning til flere enn 10 000 leger og digital diktering

Max Manus AS  har gjennom de siste 60 år har spesialisert seg på kommunikasjons- og taleteknologiløsninger.  Selskapet besitter teknisk og språklig kompetanse på høyt nivå.

I dag samarbeider vi med de fleste private og offentlige sykehus, privatpraktiserende leger og spesialister i Norge. I tillegg leverer vi løsninger til  det private næringsliv og hjelpemiddelsentralen. I produktspekteret finnes talegjenkjenning, store digitale dikteringssystemer, mobil eller PC-baserte dikteringsløsninger samt digitale løsninger for telefonlogging, avhør, retts- og konferanseopptak.

Max Manus AS samarbeider tett med Nuance Inc. på talegjenkjenning og Philips Speech Processing på diktering, begge verdens ledende selskap innen sine felt. Sammen med Nuance/Philips har vi utviklet Skandinavias første profesjonelle produkter for talegjenkjenning, både på dansk, svensk og norsk.