Referanser

64 64 hide

Referanser

 

Dette sier våre kunder om oss:

"Jeg har brukt talegjenkjenning i over ett år nå, både på sykehuset og i allmennpraksis og har innsett at jeg sparer betydelig av min tid på journalføring til fordel for mine pasienter. Talegjenkjenning effektiviserer klinisk dokumentasjon og reduserer behandlingstiden av all dokumentasjon. Dette er en absolutt anbefaling til alle mine kollegaer som vil forlate kontoret i tide på slutten av dagen."
Yasir A Choudhry, allmennpraktiserende, Invivo medisinske senter i Sandvika

"Innføring av talegjenkjenning har på mange måter revolusjonert min hverdag som allmennpraktiker. Jeg føler at jeg kan gjøre en god jobb med dokumentasjon av mine vurderinger. Henvisninger til psykiatri eller andre kategorier som krever lengre utredninger er ikke lenger et slit. Jeg har effektivisert min hverdag. Er ferdig med all dokumentasjon og papirarbeid når dagen er omme. Jeg har heller ikke store problemer med at ord blir tolket feil. Det er selvsagt viktig å lese korrektur, men dette kan gjøres på kort tid. Jeg kan anbefale dette til alle mine kolleger som sliter med verk i rygg/nakke/skuldre eller som synes det tar lang tid å gjøre nødvendig dokumentasjon."
Marius Christensen, kommunelege i Tjeldsund kommune

Arne Bredvei er svært fornøyd med talegjenkjenning, men legger til at det krever konsentrasjon og jobb til å begynne med. “Talegjenkjenning har lettet min hverdag betydelig og jeg kan ikke tenke meg å gå tilbake til det vanlige skrivesystemet. Jeg kan trygt anbefale talegjenkjenning til andre leger."
Arne Bredvei, allmennpraktiserende, Pyramiden legekontor i Larvik

"Talegjenkjenning er den eneste IT løsningen jeg har introdusert i løpet av 20 år som har ført til målbare kostnadsbesparelser. Dette er første gang vi kan si at en ny teknologi genererer sparinger mht. ansatte og kostnader. Forhåndsformaterte tekster som kun må fullføres med talegjenkjenning gjør dokumentoppretting enda enklere for våre leger. Jeg er overbevist om at 50 % av norske sykehus vil bruke talegjenkjenning jevnlig innen to år. Særlig allmenpraktiserende er svært fornøyd. Noen er fullstendig forbløffet over hvor raskt dokumentasjonen er tilgjengelig nå."
Per Urdahl, Leder for Medisinsk avdeling. STHF/Telemark Hospital            

"Vi har ikke ventetid lenger. Nesten alle utskrivningsrapporter er umiddelbart tilgjengelige. Mine dokumenter er mer nøyaktige nå, fordi da jeg først forsto hvordan systemet tenker, var det enkelt for meg å generere rapporter av konsekvent kvalitet. Du må være motivert for å få det til å fungere, da vil fordelene raskt vise seg."
Ørnulf Paulsen, STHF/Telemark Hospital      

"Jeg sparer mye tid på dette. Etter at vi fikk talegjenkjenning installert trives vi bedre på jobb alle sammen!"
Ole Rødland, Bergen Hudlegeklinikk

   

 

Rapporter om talegjenkjenning