Max Manus talegjenkjenning

Løsninger

1042 1530 hide

Tuva - Talegjenkjenning på norsk

Bruk stemmen til å skrive e-post, dokumenter og tekster på norsk, i programmene du bruker. Tuva gir deg teksten uten tastatur og mus.
Raskt og enkelt!

Snakk naturlig til Tuva og produser tekst raskt og direkte i f.eks. Microsoft Word, Microsoft Outlook eller QuickNote fra Max Manus.

Tuva er utviklet for å forstå norsk språk og norske dialekter og forstår deg selv om du ikke har norsk som morsmål – så lenge du bruker norske ord. Tuva lærer din talemåte å kjenne slik at jo mer du bruker Tuva, jo bedre blir gjenkjenningen.

Styre din PC med stemmen. Du kan utføre oppgaver og navigere i applikasjoner og i Windows. Du kan trykke på tastaturknapper, åpne applikasjoner, flytte fokus mellom åpne programmer eller til skrivebordet og oppgavelinjen. Du kan be programmene utføre alle sine kommandoer med stemmen.

Tuva er et viktig hjelpemiddel for alle som ikke kan bruke tastatur og mus for å produsere tekst. Det er store samfunnsmessige besparelser ved at teknologien får flere i arbeid. Med Tuva kan brukerne skrive med stemmen.

Løsningen kan også komme mange andre til gode - vi mennesker produserer tekst opptil fire ganger raskere med stemmen enn med tastatur.

Her kan du lese mer om funksjonene og hvordan du kan få tilgang til Tuva .

Meld deg på vårt nyhetsbrev eller følg Tuva på facebook.