Løsninger

1042 1051 hide

Advokater og øvrige profesjoner

En effektiv dikteringsløsning vil frigjøre ressurser slik at du som advokat får mer tid til å fokusere på det juridiske. Vi tilbyr skreddersydde løsninger til alle dine dikteringbehov, med både standard og egenutviklete produkter.

Max Manus AS har i over 40 år levert dikteringsløsninger til advokatbransjen. Med våre løsninger kan du opprette et lyddokument og sende dokumentet til avskrift. Med Max Manus’ dikteringsløsninger holder du enkelt oversikt over flere titusener dokumenter og tilrettelegger for en sømløs, og effektiv arbeidsflyt mellom diktering og avskrift. 

Max Manus dikteringsløsninger gir full oversikt over diktater, hvor de er i skriveprosessen, og kan tilpasses til den enkeltes kunders funksjonelle behov.  Vi har løsninger som både passer for et lite antall brukere, opp til regionale, storskala løsninger.

Max Manus er den eneste forhandler av Philips’ profesjonelle dikteringsprodukter i Norge. Vi tilbyr også en ny dikteringsapplikasjon til din smarttelefon. Dikteringsapplikasjonen dekker behovet for full mobilitet, optimal digital lydkvalitet samtidig som den ivaretar uavhengigheten til PC, dokkingstasjon og annen hardvare.