Aktuelt

Oppgrader og få 500,- i pant

Vi gir nå kr 500 i avslag på SpeechMike Premium ved innlevering av eldre dikteringsmikrofon. Tilbudet gjelder i perioden 1. des 2017 til 15. mars 2018

Hjelpemiddelsentralene er nå klare til å ta i mot Tuva!

Alle hjelpemiddelsentralene er informert om at Tuva Talegjenkjenning nå kan bestilles. De første brukerne er allerede på løsningen, og flere venter nå på å få Tuva installert og få opplæring i bruk av systemet

Max Manus lanserer Tuva

Norske Tuva lar deg styre PCen og skrive med stemmen!
Max Manus AS lanserer i dag etterspurt talegjenkjenning og stemmestyring på norsk. Løsningen har fått det helnorske navnet Tuva.

I juni lanserer Max Manus AS talegjenkjenning på norsk

Max Manus AS er svært glade for å kunne lansere en løsning for talegjenkjenning på norsk i juni. Et av hovedmålene med løsningen er å hjelpe personer med funksjonsnedsettelse eller midlertidige belastningsskader tilbake i arbeid eller forbli i arbeidslivet ved bruk av talegjenkjenning.

Max Manus AS signerer nasjonal avtale for talegjenkjenning i Norge

Max Manus AS har i dag signert en historisk nasjonal avtale for talegjenkjenning med alle de fire regionale helseforetakene i Norge. Avtalen vil dekke alle fagområder i spesialisthelsetjenesten med unntak av radiologi. Dette betyr at de nyeste løsningene for talegjenkjenning fremover gjøres tilgjengelig for alle som ønsker å bruke talegjenkjenning hos sykehusene.

Tastenes tid kan være forbi.

 I Norge vil Max Manus lede oss inn i talegjenkjenningens æra. Vil skriving noen gang bli det samme igjen? Spør Morgenbladet seg og forteller om talegjenkjenningens historie over 6 sider i sin teknologidel.

Status fra utviklingsarbeidet for talegjenkjenning på norsk

Max Manus AS er nå ferdig med første fase av utviklingsprosjektet for talegjenkjenning på bokmål og nynorsk etter oppdrag fra Arbeids- og sosialdepartementet.

Vinnere av vår konkurranse på DIPS-forum 2016 er nå klare!

DIPS Forum 2016 er vel overstått med godt besøk på vår stand, og en mengde interessante foredrag og kundedialoger. Vinnere av vår konkurranse er nå klare.

Ser vi deg på DIPS Forum 2016?

Vi ser frem til å vise våre siste nyheter for talegjenkjenning på DIPS konferansen 2016. Vi kan love en rekke spennende produktnyheter som vi gleder oss stort til å vise både eksisterende og kommende kunder under konferansedagene! 

Talegjenkjenning integrert i CSAM Partus

Max Manus Gruppen jobber i disse dager med integrasjonsarbeid av talegjenkjenning i CSAM Partus fødejournal for leveranser Helse Sør-Øst (HSØ).

 

 

Max Manus i media:

 

Sveriges Radio, Studio Ett hadde et ti minutters innslag om talegjenkjenning i region Skåne. Sendt 30.03.2015
Hør radioklippet her.

  

Aldri vært enklere å skrive i EPJ, Infomag #1, publisert april 2013

 

Innføring av talegjenkjenning på Nordlandssykehuset i Bodø - Radio NRK Nordland, sendt 25.01.2013

 

 

Først med talegjenkjenning i nord- Nordlandssykehuset, publisert 28.01.2013
  Les mer

 

 

Talegjenkjenning snart innført i vest- Dagens Medisin, publisert 12.11.2012
Les mer

 

 

Talemagi frigir tid - Helse Vest, publisert 08.11.2012
Les mer

 

Positive til talegjenkjenning- Dagens Medisin, publisert 06.05.2008
Les mer