Om Max Manus

108 1401 hide

Key Account Manager

Vi søker etter en Key Account Manager som sammen med vår salgsavdeling skal utvikle eksisterende og nye kunder på det markedet Max Manus AS har i dag.

Vi søker etter en Key Account Manager som sammen med vår salgsavdeling skal utvikle eksisterende og nye kunder på det markedet Max Manus AS har i dag.rollen blir du ansvarlig for å oppsøke og videreutvikle våre kunderelasjoner til beslutningstagere, i samarbeid med vår salg- og markedsavdeling. En stor del av jobben består i å sikre at budskapet vedr. Max Manus sine produkter innen talegjenkjenning tilpasses og forstås av målgruppen. Du skal selvstendig, profesjonelt og personlig formidle fordelene våre kunder får ved å bruke våre produkter og teknologiske løsninger.

Max Manus’ strategi er å være markedsledende innenfor talegjenkjenning og digital diktering i Skandinavia.  Det stilles store krav til våre medarbeidere i forhold til å forstå våre kunder og skape verdi for dem. En stor del av jobben består derfor av relasjonsbygging og behovsavdekning samt sikre en profesjonell salgsprosess i tett samarbeid med våre forretningsområder.

Personen vi søker

Du har minimum 3-5 års erfaring med salg av komplekse løsninger og er god på å skape relasjoner med ulike mennesker. Du har minimum en utdanning på Bachelor-nivå, helst Master-nivå og kan vise til gode salgsresultater.

  • Du er positiv av natur, ambisiøs, engasjert og har en indre drive.
  • Du er tillitsskapende og empatisk.
  • Du er handlingsorientert, ekstrovert og har stor gjennomslagskraft hos kunder, men også internt.
  • Du er serviceminded, løsningsorientert og strukturert.
  • Du evner å formidle informasjon med klarhet og letthet, både muntlig og skriftlig.

For å lykkes i rollen er det viktig å forstå balansen av et høyt aktivitetsnivå og god kvalitet. Man må være bevisst på egne styrker og svakheter, og er oppmerksom på når det er nødvendig med hjelp fra andre for å utføre jobben effektivt.

Vi tilbyr en spennende stilling i et selskap med lang historie. Vi er stolte av å jobbe hos Max Manus AS. Det er en flott bedrift å jobbe i, god og lang historie og lange tradisjoner. Det handler om å gå på jobb og være her for å trives. Vi har gode verdier, god struktur og tydelige retningslinjer.

Det er samtidig viktig for oss at våre løsninger utgjør en positiv forskjell for våre kunder. Våre løsninger skal effektivisere arbeidsprosessene slik at både tid og ressurser blir frigjort til fordel for andre viktige oppgaver. Ved å gjøre tingene smartere, skaper vi glede og tilfredshet. Du blir en del av et solid selskap med god økonomi og konkurransedyktig lønn.

 

For  mer informasjon om stillingen ta kontakt med Jacques A. Svarverud på tlf: 414 73 754 eller  jacques.svarverud@maxmanus.com

Søknad sendes til  jacques.svarverud@maxmanus.com. Søknadsfrist: Snarest